Tribunista ilmalämpöpumpun asennuspöytäkirja

Tribunin avulla asennustyössä vaadittavat todistukset, kuten asennuspöytäkirja voidaan helposti lukea ja allekirjoittaa sähköisesti normaalin työraportin yhteydessä. Ilmalämpöpumpun voi myydä ja asentaa vain pätevä asennusliike. Tukes suosittelee myös, että asennusliike vastaa laitteen oikeasta toiminnasta. Hyvä asennusliike myös tarjoaa ilmalämpöpumpuille todistuksen asennustyöstä, huolto- ja korjauspalvelua, sekä neuvoo asiakasta laitteen käytöstä. 

Asennuspöytäkirja asiakkaalle suoritetusta kylmä- tai sähkötyöstä

Asennusliikkeen on annettava asiakkaalle asennus-, käyttöönotto- ja tarkastuspöytäkirja kylmä- ja sähkötöistä, tämä osoittaa, että laitteen on asentanut pätevä ja vaatimukset täyttävä asennusliike. Kylmäalan asennusliikkeiltä vaaditaan kylmäalan toimintaoikeutta Tukesin rekisterissä, lämpöpumpun saa asentaa vain rekisteröity asennusliike. Tukes myös suosittelee, että asennusliike antaa ilmalämpöpumpun asennuksesta todistuksen, jossa on liikkeen vastuuhenkilön allekirjoitus.

Tribunissa voidaan kirjata asennustyössä vaadittavan pöytäkirjan tiedot normaalin työraportin yhteydessä ja allekirjoittaa sähköisesti. Asiakkaalle voidaan lähettää oma kopio esimerkiksi sähköpostiin, ja yritykselle asennustyöstä dokumentit jäävät talteen Tribuni-järjestelmään sähköisesti. Todistukset kannattaa säilyttää, koska niitä voidaan tarvita mahdollisissa reklamaatio- tai riitatilanteessa. Todistuksesta käy ilmi, mitä on asennettu. Jos laite on asennettu laittomasti, vakuutusyhtiö voi kieltäytyä korvaamasta aiheutunutta vahinkoa.

Ilmalämpöpumpun asennus, käyttöönotto- ja tarkastuspöytäkirja

  • Tarkastuspöytäkirja sisältää muun muassa: asiakastiedot, laitetiedot, asennustiedot, mittaus- ja tarkastustiedot sekä allekirjoitukset. Pöytäkirjasta ilmenee myös asennusliikkeen ja asentajan tiedot.
  • Hyvin täytetystä asennuspöytäkirjasta jää asiakkaalle mielikuva luotettavasta ja asiansa tuntevasta asennusliikkeestä.
  • Pöytäkirjan täyttäminen tuo laatua asennustyöhön koska asennuspöytäkirjan vaatimat kirjaukset on suoritettu.

Lähetä nimesi ja sähköpostiosoitteesi tästä niin saat asennuspöytäkirjan mallin pdf-muodossa.

Tribuni vähentää yrityksesi paperitöitä

Ottamalla käyttöön pilvipohjaisen Tribuni toiminnanohjausjärjestelmän yrityksesi työ helpottuu kun asiat hoituvat sähköisesti. Tribunissa on laskutus, toiminnanohjaus ja hallinnointi samassa paketissa. Luotettava pilvipalvelu pitää tietosi aina tallessa.
Ilmalämpöpumpun asennustyön jälkeen annettavan hyvin täytetyn asennuspöytäkirjan avulla voidaan saavuttaa muun muassa seuraavia hyötyjä:

  • Työn laatu paranee kun asennustyössä tehdyt asiat on kirjattu hyvin ja niistä on saatu pöytäkirjat tallennettua.
  • Sähköinen allekirjoitus ja sähköiset dokumentit ovat helppohoitoisia, dokumentit pysyvät aina tallessa luotettavassa pilvipalvelussa. Tarvittaessa asiakas voi tulostaa ne paperille.
  • Asennusliikkeelle on etua myös se, että jää asiakkaan mieleen asiansa tuntevana ja luotettavana kumppanina.
asennuspöytäkirja

Tribuni helpottaa yrityksesi arkea

Tutustu älykkääseen pilvipohjaiseen Tribuni toiminnanohjausjärjestelmään. Voit kokeilla Tribunia 30 päivää maksutta. Helpota työtäsi Tribunin avulla: laskutus, toiminnanohjaus, ja hallinnointi samassa paketissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää.