Kodinkonehuolto Urpo Ranta

Asiakaskokemus

Kodinkonehuoltoliike Urpo Ranta otti Tribunin yrityksensä käyttöön. Asiakastarinassa yrittäjä Tomas Nylund kertoo, että Tribunista on ollut suuri hyöty suunniteltaessa huoltokäyntejä, sen avulla töiden, asentajien ja varaosien hallinta on sujunut erinomaisesti.

Kodinkonehuolto Urpo Ranta, Järvenpää

Firmamme huoltaa kodinkoneita, myy, huoltaa ja asentaa lämpöpumppuja, ja myös aurinkopaneeleja. Meillä on seitsemän autoa ja yksi auto ajaa päivisin viidestä kahdeksaan keikkaa ja kaikki keikat löytyvät kalenterista kaikkine asiakastietoineen ja sen mukaan myös laskutetaan ja inventoidaan tavarat.

Koska meillä on Tribuni käytössä, niin meidän arkemme ei ole millään lailla kaaosta vaan kaikki on järjestelmällisesti laitettu kalenteriin, kuka tekee, mitä tekee ja milloin tekee. Asentajat näkevät heti aamulla keikoista ja keikkojen väreistä, että onko varaosat tulleet, vai toteutuuko keikka. Lisäksi näkee myös seuraavan päivän keikoista, onko varaosat tulleet vai että pitääkö keikat siirtää eteenpäin.

Näin esimerkiksi voidaan heti ilmoittaa asiakkaalle, että tuleva keikka ei onnistu, joten asiakas ei välttämättä ole siitä harmissaan, niin paljon kuin että vasta aamulla ilmoitetaan.

Koska meillä on Tribuni käytössä, niin meidän arkemme ei ole millään lailla kaaosta vaan kaikki on järjestelmällisesti laitettu kalenteriin, kuka tekee, mitä tekee ja milloin tekee.

Koko yritys käyttää Tribunia arkipäiväisesti ajanhallintaan, ja varaston hallintaan ja itse käytän sitä esimerkiksi kokouksissa, jos tarvitsee tutulle tai yhteistyökumppaneille varata huoltoaika niin näen heti puhelimella, että missä on vapaa-aika ja pystyn varaamaan hänelle siltä seisomalta ajan.

Tribuni toimii meillä hyvin arkipäivässä, Välillä voi olla jotain ohjelmaongelmia mitä itse ei voi ratkaista, niin Impalan oma tekninen tuki on minne voi soittaa ja siellä vastataan yleensä saman tien, ja he hoitavat asian heti kuntoon. 

Hyvä yhteistyö on heidän kanssaan, mukavia tyyppejä, ja on tosi mukavaa tehdä heidän kanssaan yhteistyötä.

Tribuni toiminnanohjausjärjestelmä on tehty yrityksen jokapäiväisten rutiinien pyörittämiseen. Ohjelmistosta löytyvät välineet asiakkuuksien hallintaan, viestintään, myyntiin, töiden hallintaan ja laskutukseen sekä varaston ja kaluston hallintaan.

Tribuni on ollut saatavilla jo vuodesta 2005 lähtien ja sitä on kehitetty merkittävästi asiakkaiden toiveiden ja saadun palautteen perusteella. Tribuni on räätälöitävissä kaikenlaiseen yritystoimintaan. Ota yhteyttä tai aloita kokeilu 30 päivää ilmaiseksi.