Toimialat

Suunniteltu PK-yrityksen tarpeet huomioiden

Tribuni sopii moneen yritykseen

Tribunilla hoidat asiakasrekisterin ja lähetät asiakkaillesi laskuja. Voit luoda tilauksia ja aikatauluttaa työt/tilaukset kalenteriin sekä hallinnoida halutessasi varastoa.

Tribuni erinomainen työkalu monenlaisten yritysten perusohjelmistoksi. Tribunista löytyy lisäksi toimialakohtaisia erityisratkaisuita.

Huoltoliikkeet ja asennustyöt

Tribuni on huolto- ja asennustöitä tekevälle yritykselle paras ratkaisu. Tribunin avulla kaikki keikat voidaan kirjata ja aikatauluttaa työkalenteriin, suorittaa työt ja kirjata tarvittavat kustannukset ja sen jälkeen laskuttaa tehdyt työt. Samalla hoituu varaston hallinnointi ja muodostuu kattava asiakasrekisteri

Raportointi ja laskutus helposti

Yritykset saavat Tribunista lisähyötyä maahantuojien ja laitevalmistajien järjestelmiin toteutetuista rajapinnoista. Tribunista voidaan tehdä suoraan tarvittavat laskutus ja raportointi takuutöihin liittyen.

Kalustonhallinta

Tribuni kalustonhallinnan avulla yritys saa oman kalustonhallinnan toimimaan vaivattomasti. Kalustonhallinnan perusta on kalustorekisteri, jonne voidaan kerätä kaikki yrityksen kalusto.

NDT-tarkastus

Tribunin NDT-tarkastus yrityksille tarkoitettu versio on hyvä esimerkki pitkälle viedystä toimialakohtaisesta räätälöinnistä.

Sopii myös sinun toimialallesi

Tribunilla jokainen yritys voi hoitaa perustoiminnot myynnistä laskutukseen. Jokaiselle yritykselle valitaan käyttöön tarvittavat modulit ja asetukset ja näin saadaan täysin yrityksen käyttöön räätälöity ohjelmisto.

Kokemuksia Tribunista

Tomas Nylund, Toimitusjohtaja Kodinkonehuolto Ranta Oy

Koska meillä on Tribuni käytössä, niin arki ei ole milläänlailla kaaosta, vaan kaikki on järjestelmällisesti laitettu kalenteriin. Kuka tekee, mitä ja milloin tekee.