Toimialat

Suunniteltu PK-yrityksen tarpeet huomioiden

Tribuni sopii moneen yritykseen

Tribunilla hoidat asiakasrekisterin ja lähetät asiakkaillesi laskuja. Voit luoda tilauksia ja aikatauluttaa työt/tilaukset kalenteriin sekä hallinnoida halutessasi varastoa. Tribuni erinomainen työkalu monenlaisten yritysten perusohjelmistoksi. Tribunista
löytyy lisäksi toimialakohtaisia erityisratkaisuita.

Huoltoliikkeet ja asennustyöt

Tribuni on huolto- ja asennustöitä tekevälle yritykselle paras ratkaisu. Tribunin avulla kaikki keikat voidaan kirjata ja aikatauluttaa työkalenteriin, suorittaa työt ja kirjata tarvittavat kustannukset ja sen jälkeen laskuttaa tehdyt työt. Samalla hoituu varaston hallinnointi ja muodostuu kattava asiakasrekisteri

Raportointi ja laskutus helposti

Yritykset saavat Tribunista lisähyötyä maahantuojien ja laitevalmistajien järjestelmiin toteutetuista rajapinnoista. Tribunista voidaan tehdä suoraan tarvittavat laskutus ja raportointi takuutöihin liittyen.

Kalustonhallinta

Tribuni kalustonhallinnan avulla yritys saa oman kalustonhallinnan toimimaan vaivattomasti. Kalustonhallinnan perusta on kalustorekisteri, jonne voidaan kerätä kaikki yrityksen kalusto.

NDT-tarkastus

Tribunin NDT-tarkastus yrityksille tarkoitettu versio on hyvä esimerkki pitkälle viedystä toimialakohtaisesta räätälöinnistä.

Sopii myös sinun toimialallesi

Tribunilla jokainen yritys voi hoitaa perustoiminnot myynnistä laskutukseen. Jokaiselle yritykselle valitaan käyttöön tarvittavat modulit ja asetukset ja näin saadaan täysin yrityksen käyttöön räätälöity ohjelmisto.

Kokemuksia Tribunista

Tomas Nylund, Toimitusjohtaja Kodinkonehuolto Ranta Oy

Koska meillä on Tribuni käytössä, niin arki ei ole milläänlailla kaaosta, vaan kaikki on järjestelmällisesti laitettu kalenteriin. Kuka tekee, mitä ja milloin tekee.

  Katso Kodinkonehuolto Urpo Rannan kokemukset Tribunista

  UKK:

  Yleisimmät kysymykset

  Tribuni sisältää paljon erilaisia esiasetuksia, joilla ohjelmisto räätälöidään soveltumaan asiakkaan tarpeisiin ja toimialaan. Tribunin asetuksia voidaan muokata myös myöhemmin käyttöönoton jälkeen. 

  Ohjelmassa on olemassa eri käyttäjätasoja ja jokaiselle käyttäjätasolle voidaan määrittää hyvin tarkasti mitä kukin käyttäjä ohjelmassa näkee ja mitä voi tehdä. Tällä tavalla saadaan jokaiselle käyttäjälle näkyviin vain ne toiminnot mitä he tarvitsevat. Esimerkiksi huoltomiehellä voi olla näkyvissä vain asiakasrekisteri, huoltotöiden hallinta ja työkalenteri, kun taas johdolla voi olla sen lisäksi vielä taloushallinto ja hallinnointi.

  Tribunin kautta voidaan lähettää verkkolaskuja. Käytettävissä on esimerkiksi Apix Messaging Oy:n verkkolaskupalvelut, mitkä saadaan käyttöön nopeasti rekisteröitymällä.

  Ota yhteyttä

  info@tribuni.fi