Tv-huolto M. Salonen

asiakaskokemus

Tv-huolto M. Salonen vaihtoi vanhan toiminnanohjausohjelmistonsa Tribuniin. Kokemukset pilvipalveluna toimivasta toiminnanohjauksesta ovat olleet yrittäjä Pertti Mörskyn mukaan pelkästään positiivisia.

Tv-huolto M. Salonen, Mikkeli

Olemme tällainen, sanoisinko perinteinen tv-huolto yritys ja aika vanha huoltoliike, kohta tulee 40 vuotta täyteen.

Toimitaan tässä Mikkelissä sekä etelä-Savossa, alueeseen kuuluu Mikkeli, Pieksämäki, Varkaus ja Juva tässä noin sadan kilometrin säteellä.

Korjataan kaikenlaista kodin elektroniikkaa.

Ehkä se on se siinä mielessä huolettomuus, että ei tarvitse olla itsellä muuta kuin se tietokone millä sitä käytetään.

Meillä oli aikaisemmin käytössä atk-ohjelma, se oli ollut varmaan jo kymmenen vuotta käytössä, ja se rupesi olemaan semmoinen kankea käyttää. Etsittiin pitkän aikaa uutta ohjelmistoa ja kyseltiin kollegoilta, mutta kukaan ei ollut tyytyväinen omaansa ja sitten törmäsin tähän Tribuniin. Saatiin käyttää demoversiota ja se tuntui silloin hyvälle käyttää ja sitten lähdettiin sille tielle.

Tällä esimerkiksi jokainen huoltomies kirjaa huollot järjestelmään ja korjauksen jälkeen sieltä pystyy ottamaan erilaisia raportteja kirjanpitoon sekä laskutukset ja reskontrat. Kun kirjaa huoltotyön on niin voit saman tien siirtää sen kalenteriin ja katsoa siellä mitä on vapaana ja se on ihan näppärää.

 

Jos ei olisi atk-järjestelmää niin aika mahdottomuus tätä olisi tänä päivänä pyörittää. Ehkä se on siinä mielessä se huolettomuus, että ei tarvitse olla itsellä muuta kuin se tietokone millä sitä käytetään. Kaikki muu on sitten, että ei tarvitse huolehtia varmuuskopioinnista tai muusta sellaisesta, kaikki on niin kuin siellä muiden hallussa.

Ainakin meidän kokemuksemme ovat oikein positiivisia eipä voi oikein moittia.

Tribuni toiminnanohjausjärjestelmä on tehty yrityksen jokapäiväisten rutiinien pyörittämiseen. Ohjelmistosta löytyvät välineet asiakkuuksien hallintaan, viestintään, myyntiin, töiden hallintaan ja laskutukseen sekä varaston ja kaluston hallintaan.

Tribuni on ollut saatavilla jo vuodesta 2005 lähtien ja sitä on kehitetty merkittävästi asiakkaiden toiveiden ja saadun palautteen perusteella. Tribuni on räätälöitävissä kaikenlaiseen yritystoimintaan. Ota yhteyttä tai aloita kokeilu 30 päivää ilmaiseksi.