Tribuni - kätevä pilvipohjainen laskutusohjelma yritykselle

Pilvipohjaisen laskutusohjelman avulla yrityksen laskutus sujuu helposti. Toimivasta ja kätevästä laskutusohjelmasta on suuri hyöty, kun yrityksen paperityöt vähenevät ja aikaa jää varsinaiseen tekemiseen tai omaan aikaan. Tribunin laskutus on sopiva kaikenlaisten pk-yritysten tarpeisiin, se on helppo kustomoida yrityksesi tarpeisiin. Valitse Tribuni, kun haluat helpottaa yrityksesi arkea.

Miksi kannattaa valita pilvipalveluna toimiva laskutusohjelma?

Tribuni pilvipohjaiseen laskutusohjelmaan kirjaudutaan selaimessa käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Selainyhteys on suojattu SSL-yhteydellä. Palvelimet sijaitsevat luotettavan operaattorin korkean luokan valvotussa ja varmistetussa palvelinsalissa. Tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti kerran vuorokaudessa, joten tietosi ovat aina tallessa. Ohjelmasta on aina ajan tasalla oleva uusin versio käytössä.

Tribuni toimii selaimella, joten ohjelma ei vaadi mitään erillistä asennusta laitteelle. Laitteeksi sopii pöytätietokone, kannettava tietokone, tablet tai älypuhelin. Tärkeintä on, että laitteella on mahdollista käyttää selainta ja sillä on pääsy internetiin. Tribuni toimii Windows, Mac sekä Android laitteissa.

Mistä tietää yrittäjänä mitkä laskutusohjelman ominaisuudet ovat juuri itselle tarpeellisia?

Kokeilemalla Tribunia opit tietämään itselle tarpeelliset ominaisuudet. Tribunia voit kokeilla ilmaiseksi 30 päivän kokeilujaksolla.

Laskutusohjelmat nopeuttavat ja helpottavat laskutusta huomattavasti. Tässä auttavat erilaiset asiakastietojen ja tuotetietojen tallennusmahdollisuudet, automaattisesti täyttyvät tiedot ja kopioitavat laskupohjat, joita voit käyttää aina uudelleen.

Ohjelmassa asiakastiedot ja laskutustiedot pysyvät tallessa ja ovat oikein. Verkkolaskut menevät oikeaan osoitteeseen, joten laskut tulevat maksetuksi eräpäivään mennessä.

Verkkolaskulaki tuli voimaan huhtikuun 2021 alussa, lain mukaan yritysten ja julkisen sektorin kanssa kauppaa tekevien yritysten on vaadittaessa voitava lähettää laskunsa verkkolaskuna.

10 syytä valita pilvipohjainen Tribuni!

 1. Toimii myös kätevästi mobiiliversiona.
 2. Tribunia on mahdollista räätälöidä yrityksesi, toimialasi ja asiakkaasi tarpeet huomioiden.
 3. Tribunista löytyy valmiit rajapinnat lähes kaikkiin tunnettuihin kirjanpito-ohjelmiin.
 4. Verkkolaskutus ja verkkopankki integraatio, joten onnistuu verkkolaskutus ja myös esimerkiksi sähköpostilaskut pdf-versiona.
 5. Laskulla viisi eri lähetystapaa: Sähköposti, Verkkolasku, E-lasku, Tulostuspalvelu tai tulosta itse.
 6. Jos asiakkaasi haluaa perinteisen paperilaskun, laskutusjärjestelmä lähettää laskusi tulostuspalveluun ja sieltä eteenpäin Postin kannettavaksi. Tämä kaikki onnistuu yhtä painiketta klikkaamalla ja voit luottaa siihen, että laskusi lähtee eteenpäin ajoissa.
 7. Voit lisätä laskuun lisätietoja, joka lähtee asiakkaallesi sähköpostilaskun yhteydessä. Laskuun voi lisätä liitteeksi tilauksen sisällön.
 8. Jos laskua ei ole maksettu ajoissa, voit luoda ja lähettää maksumuistutuksen muutamalla klikkauksella.
 9. Hyvityslaskun luominen onnistuu myös.
 10. Laskuista voi tehdä erilaisia raportteja.
Tribuni helpottaa yrityksesi arkea.

Tribunin hinnoittelu ja palvelut

 • Tribunin peruspalvelumaksu on käyttäjäkohtainen kuukausimaksu, mikä laskutetaan kuukausittain jälkikäteen toteutuneen käyttäjämäärän mukaisesti. Hinta alkaen 50 €/käyttäjä/kk.
 • Palvelussa on 3 kuukauden irtisanomisaika.
 • Palveluun voi lisätä useampia käyttäjiä.
 • Tribunin käyttöönottoon voidaan sopia paikan päällä järjestettävä koulutus.
 • Tapauskohtaisesti asiakasaineiston siirto vanhasta ohjelmistosta suoritetaan tuntityönä, yleisimmin siirto maksaa noin 280 € + alv 24 %.
 • Tribunin käyttäjätuki on aina valmiina auttamaan ongelmatilanteissa sähköpostilla tai puhelimitse.

Kysy lisätietoja tai tilaa kokeilujakso: