Tribuni - kätevä pilvipohjainen laskutusohjelma yritykselle

Yritykselle laskutus on yksi tärkeimpiä toimintoja varsinaisen yritystoiminnan lisäksi. Hyvin toimiva laskutus takaa, että yrittäjänä saat työstäsi palkkion ja yrityksesi kassavirta pysyy kunnossa. Pilvipohjaisen Tribuni laskutusohjelman avulla yrityksesi laskutus sujuu helposti. Sujuva ja helppokäyttöinen laskutusohjelma on suureksi avuksi, kun yrityksen paperityöt saadaan vähemmäksi ja aikaa jää varsinaiseen yritystoiminnan tekemiseen ja omaan vapaa-aikaan. Tribunin laskutus voidaan sovittaa kaikenlaisten pk-yritysten tarpeisiin.

Hyvässä laskutusohjelmassa on kaikki tarvittava

Laskujen tekeminen on tärkeää olla kunnolla hallinnassa heti yrityksen toiminnan alusta alkaen. Onkin tärkeää, että laskuissa on kaikki lain ja verottajan vaatimat asiat valmiiksi merkittynä. Laskun lähettäminen kannattaa hoitaa mahdollisimman heti palvelun tai tuotteen toimittamisen jälkeen, koska hyvin hoidettu laskutus antaa yrityksestä hyvän kuvan.

Kätevin tapa laskuttaa on Tribunin pilvipohjainen laskutusohjelma, josta on yhteydet kaikkiin pankkeihin ja myös e-laskutusmahdollisuus. Laskutusohjelmassa ovat kaikki lain vaatimat tiedot ovat valmiina täytettävissä laskupohjissa. Tribunin pilvipohjaiseen laskutusohjelmaan sisältyy laskun luonnin lisäksi myös asiakasrekisteri, laskuluettelo, sähköpostilaskut ja verkkolaskut.

Tribunin laskutuksella voit lisätä laskuun automaattisesti tietoja, esimerkiksi laskun luontipäivän, laskun numeron, eräpäivän, viitenumeron, myyjän yhteystiedot ja y-tunnuksen. Laskutusohjelmalla tehdyt laskut ovat ammattimaisesti tehdyn ja yhdenmukaisen näköisiä. Laskutustiedot kirjautuvat talteen ja vanhojen laskujen pohjalta voidaan helposti luoda uusia laskuja. Myös raportointi ja arvonlisäveron laskenta hoituvat automaattisesti.  Erilaisten virheiden määrä vähenee koska ohjelma pyytää kaikkia vaadittavia ja tarvittavia tietoja. Voit aina lähettää laskuja asiakkaan haluamassa muodossa

Miksi kannattaa valita pilvipalveluna toimiva laskutusohjelma?

 • Tribuni pilvipohjaiseen laskutusohjelmaan kirjaudutaan selaimessa käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Selainyhteys on suojattu SSL-yhteydellä.
 • Palvelimet sijaitsevat luotettavan operaattorin korkean luokan valvotussa ja varmistetussa palvelinsalissa.
 • Tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti kerran vuorokaudessa, joten tietosi ovat aina tallessa.
 • Ohjelmasta on aina ajan tasalla oleva uusin versio käytössä.
 • Tribuni toimii selaimella, joten ohjelma ei vaadi mitään erillistä asennusta laitteelle. Laitteeksi sopii pöytätietokone, kannettava tietokone, tablet tai älypuhelin. Tärkeintä on, että laitteella on mahdollista käyttää selainta ja sillä on pääsy internetiin.
 • Tribuni toimii Windows, Mac sekä Android laitteissa.

Tribuni on erinomainen työkalu yrityksen laskutukseen

 • Kokeilemalla Tribunia opit tietämään itselle tarpeelliset ominaisuudet.
 • Tribunia voit kokeilla ilmaiseksi 30 päivän kokeilujaksolla.
 • Laskutusohjelmat nopeuttavat ja helpottavat laskutusta huomattavasti.
 • Tässä auttavat erilaiset asiakastietojen ja tuotetietojen tallennusmahdollisuudet, automaattisesti täyttyvät tiedot ja kopioitavat laskupohjat, joita voit käyttää aina uudelleen.
 • Ohjelmassa asiakastiedot ja laskutustiedot pysyvät tallessa ja ovat oikein.
 • Verkkolaskut menevät oikeaan osoitteeseen, joten laskut tulevat maksetuksi eräpäivään mennessä.
 • Verkkolaskulaki tuli voimaan huhtikuun 2021 alussa, lain mukaan yritysten ja julkisen sektorin kanssa kauppaa tekevien yritysten on vaadittaessa voitava lähettää laskunsa verkkolaskuna.

10 syytä valita pilvipohjainen Tribuni!

 1. Toimii myös kätevästi mobiiliversiona.
 2. Tribunia on mahdollista räätälöidä yrityksesi, toimialasi ja asiakkaasi tarpeet huomioiden.
 3. Tribunista löytyy valmiit rajapinnat lähes kaikkiin tunnettuihin kirjanpito-ohjelmiin.
 4. Verkkolaskutus ja verkkopankki integraatio, joten onnistuu verkkolaskutus ja myös esimerkiksi sähköpostilaskut pdf-versiona.
 5. Laskulla viisi eri lähetystapaa: Sähköposti, Verkkolasku, E-lasku, Tulostuspalvelu tai tulosta itse.
 6. Jos asiakkaasi haluaa perinteisen paperilaskun, laskutusjärjestelmä lähettää laskusi tulostuspalveluun ja sieltä eteenpäin Postin kannettavaksi. Tämä kaikki onnistuu yhtä painiketta klikkaamalla ja voit luottaa siihen, että laskusi lähtee eteenpäin ajoissa.
 7. Voit lisätä laskuun lisätietoja, joka lähtee asiakkaallesi sähköpostilaskun yhteydessä. Laskuun voi lisätä liitteeksi tilauksen sisällön.
 8. Jos laskua ei ole maksettu ajoissa, voit luoda ja lähettää maksumuistutuksen muutamalla klikkauksella.
 9. Hyvityslaskun luominen onnistuu myös.
 10. Laskuista voi tehdä erilaisia raportteja.

Tribunin hinnoittelu ja palvelut

 • Tribunin peruspalvelumaksu on käyttäjäkohtainen kuukausimaksu, mikä laskutetaan kuukausittain jälkikäteen toteutuneen käyttäjämäärän mukaisesti. Hinta alkaen 55 €/käyttäjä/kk.
 • Palvelussa on 3 kuukauden irtisanomisaika.
 • Palveluun voi lisätä useampia käyttäjiä.
 • Tribunin käyttöönottoon voidaan sopia paikan päällä järjestettävä koulutus.
 • Tapauskohtaisesti asiakasaineiston siirto vanhasta ohjelmistosta suoritetaan tuntityönä, yleisimmin siirto maksaa noin 280 € + alv 24 %.
 • Tribunin käyttäjätuki on aina valmiina auttamaan ongelmatilanteissa sähköpostilla tai puhelimitse.

Ota Tribuni helposti ja sujuvasti käyttöön

Tribuni sopii kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille, se on käytössä jo sadoilla tyytyväisillä asiakkailla ympäri maata. Tribuni on kotimainen, huoleton ja kätevä pilvipalvelu, joka sisältää kaikki tarvitsemasi ominaisuudet yhdessä paketissa. Valitse Tribuni, kun haluat helpottaa yrityksesi arkea.

Pilvipohjainen toiminnanohjaus on turvallinen ja luotettava valinta yrityksesi toiminnan tehostamiseen. Tribunia voit kokeilla ilmaiseksi 30 päivän kokeilujaksolla, voit valita Tribunista ne ominaisuudet mitä tarvitset. Ota yhteyttä!