Tribuni toiminnanohjaus - yrityksesi tarpeisiin suunniteltu

Toiminnanohjaus on yrityksen tärkein työkalu, sen avulla voit parantaa yrityksesi toiminnan laatua ja tehokkuutta. Nykyaikaisen pilvipohjaisen toiminnanohjauksen avulla voit keskittää kaikki yrityksen toiminnot yhteen helposti hallittavaan paikkaan. Asiakkaat, tilaukset, työkalenterit, varasto, kalustonhallinta, työajanseuranta ja laskutus kaikki hoituu yhdellä järjestelmällä.

Tribuni toiminnanohjaus yrityksen päivittäisiin rutiineihin

Toiminnanohjausjärjestelmän eli ERP-järjestelmän (Enterprise Resource Planning), avulla voidaan vähentää yrityksen päällekkäisiä töitä, nopeuttaa asioiden käsittelyä ja helpottaa päätöksien tekoa. Kaikki tiedot ovat samassa tietokannassa, joten tietoja on helppo jakaa eri toimintojen välillä ja tieto on aina ajan tasalla. Tribunin avulla voidaan seurata koko ajan miten yrityksellä menee.

Pilvipohjaisessa järjestelmässä tiedot sijaitsevat aina yhdessä paikassa, aina ajan tasalla. Käyttöönotto on helppoa koska ei tarvitse hankkia ja asentaa laitteistoja, eikä ylläpidosta tai päivityksistä tarvitse huolehtia. Käyttöön tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden, jossa ohjelmistoa käytetään selaimella. Toiminnanohjausta voi käyttää myös mobiilisovelluksella. Palvelusta maksetaan vain käytön mukaan.

Pilvipohjainen toiminnanohjaus on aina ajan tasalla

Ilman toiminnanohjausjärjestelmää yrityksen eri toimintojen hallinta voi olla hankalaa, sekavaa ja aikaa vievää, tämä aika on aina poissa yrityksen varsinaisesta liiketoiminnasta. Pilvipohjaisessa toiminnanohjausjärjestelmässä yrityksen tiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti päivitettävissä, joten tieto on aina luotettavaa. Kun tiedot on sijoitettu yhteen paikkaan, niiden hallinta helpottuu ja päällekkäiset työt vähenevät.

Ajantasaisia raportteja ja analyyseja on helppo luoda automaattisesti. Tämä auttaa seuraamaan yrityksen tilannetietoa tarkemmin ja voit tehdä liiketoiminnan suunnitelmia eteenpäin luotettavammin. Järjestelmän käyttö lisää myös toiminnan läpinäkyvyyttä.

Nykyään on melkein kaikilla yrityksillä käytössä jonkinlainen järjestelmä toiminnanohjaukseen. Toiminnanohjausjärjestelmä on tehty korvaamaan manuaalisia toimintoja ja siten nopeuttamaan ja helpottamaan jokapäiväistä työtä. Nykyään pilvipohjainen toiminnanohjaus on kaiken kokoisten yritysten saatavilla ja nyt on hyvä aika tehostaa ja järkevöittää yrityksen suorituskykyä ottamalla Tribuni yrityksen toiminnan tukirangaksi.

Tribunia on helppo ja sujuva käyttää

 • Tribuniin kirjaudutaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
 • Selainyhteys on suojattu SSL-yhteydellä.
 • Järjestelmän varmuuskopiot tallessa tarkoin vartioidussa konesalissa.
 • Jos yhteys katkeaa, tiedot pysyvät aina tallessa.
 • Tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti kerran vuorokaudessa.
 • Palvelu on suojattu ja viestintäviraston turvallisuusluokituksen mukainen.

Valitse vain ne toiminnot mitä yrityksesi tarvitsee

Tribunin toiminnanohjausjärjestelmää voidaan muokata ja täydentää yrityksen tarpeiden mukaan sopivilla moduuleilla. Palvelu on mahdollista räätälöidä sopivaksi todella monelle eri toimialalle. Tribunista on suorat yhteydet eri taloushallinnon ohjelmiin ja eri maahantuojien ohjelmistoihin.

Tribuni sisältää suuren valikoiman asetuksia, joiden avulla ohjelmaan voidaan tehdä asiakaskohtaisia muutoksia. Tribuni ohjelmisto voidaan räätälöidä tarkalleen yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Ennen käyttöönottoa voidaan palaverissa käydä yhdessä erilaisia asetusvaihtoehtoja läpi, näitä asetuksia voit muokata myös käyttöönoton jälkeen. Yrityksessäsi voit keskittyä paremmin omaan ydinosaamiseesi ja liiketoimintaasi, kun Tribuni on yrityksesi tukena.

Tribunissa on kattavasti ominaisuuksia

Tribunista löytyy muun muassa seuraavia ominaisuuksia:

 • Asiakashallinta CRM
 • Myynnin hallinta
 • Taloushallinto, laskutus, verkkolaskutusmahdollisuus, e-laskut
 • Raportointi ja seuranta
 • Töiden hallinta, työntekijäresurssien hallinnointi
 • Varastonhallinta

Tribunilla aiemmin toteutettuja toimialakohtaisia ratkaisuja

Tribunista löytyy valmiina toteutettuja toimialakohtaisia ratkaisuja erityisesti keikkaluonteisen työnhallintaan, huoltoyrityksille, NDT-tarkastukseen ja rakennusliikkeiden kalustonhallintaan. Tribunilla toteutettuja toimialaversioita ovat muun muassa:

 • Telemarkkinointi
 • Kodinkonehuollot, kylmäala
 • Teollisuuden kunnossapito ja tarkastus
 • Romuala
 • Hinausala
 • Rakennusalan kalustonhallinta

 

Tribuni toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto antaa monia etuja, esimerkiksi toiminnan tehostuminen, raportoinnin helppous, parempaa asiakaspalvelua, kalustonhallintaa ja tämä kaikki johtaa kustannussäästöihin, joka johtaa parempaan kilpailukykyyn ja yrityksen kasvuun.

Tribuni helposti ja sujuvasti käyttöön

Tribuni sopii kaikenlaisille yrityksille, se on käytössä jo sadoilla tyytyväisillä asiakkailla ympäri maata. Tribunia voit kokeilla ilmaiseksi 30 päivän kokeilujaksolla. Kokeilemalla Tribunia opit tietämään yrityksellesi sopivat tarpeelliset ominaisuudet.

Tribunin peruspalvelumaksu on käyttäjäkohtainen kuukausimaksu, mikä laskutetaan kuukausittain jälkikäteen toteutuneen käyttäjämäärän mukaisesti. Hinta alkaen 55 €/käyttäjä/kuukausi.

Ota yhteyttä ja kokeile!