Tribunin työajanseuranta

Tribunin pilvipohjaisen työajanseurantaohjelmiston avulla voidaan muodostaa työntekijöille työmääräykset, joita työntekijä voi katsella selaimella, älypuhelimella tai tabletilla.  Työajanseurannan käyttö yrityksessä auttaa parantamaan ajanhallintaa, yhteistyötä, viestintää ja tuottavuutta.

Työajanseuranta auttaa seuraamaan työn kustannuksia

Työajanseuranta auttaa yritystä laskemaan tarkasti työn kustannuksia ja siten myös katetta. Kun tiedetään tarkemmin kuinka paljon aikaa tietyt työt vaativat, voidaan laskea tarkka kustannusarvio ja näin voidaan hinnoitella tuote tai palvelu oikein.

Työajanseuranta auttaa seuraamaan myös työn tuottavuutta ja tehostamaan prosesseja. Kun tiedetään, kuinka paljon aikaa tiettyyn työhön kuluu, voidaan tunnistaa ja löytää tapoja parantaa tuottavuutta ja optimoida resursseja. Työajanseurannan avulla yritys voi laskea tarkasti toimintaan liittyvät kustannukset kuten työvoimakustannukset.

Työajanseurantaohjelmisto kerää tietoja työn aloitus- ja lopetusajoista, tauoista, ylitöistä ja lomista. Ohjelmiston avulla voidaan helpottaa palkanlaskentaa, ja auttaa varmistamaan, että työaikaa ja yrityksen sisäisiä työaika käytäntöjä noudatetaan. Työajanseurantaohjelmiston käyttö voi auttaa yrityksiä säästämään kustannuksia monella tavalla.

Pilvipohjaisen työajanseurannan etuja

 • Joustava käyttää, koska työntekijät voivat merkitä ja seurata työaikojaan mistä ja milloin tahansa.
 • On tietoturvallista, koska ohjelmiston tiedot tallentuvat pilveen missä ne ovat aina tallessa.
 • Ohjelmisto tarjoaa erilaisia raportteja työaikojen käytöstä. Raportit voivat auttaa yritystä ymmärtämään miten työaikoja käytetään ja voidaan tunnistaa mahdollisia tehostamistarpeita.
 • Kustannustehokasta, koska ei tarvita erillisiä työajanleimausautomaatteja, vaan tiedot voi syöttää älypuhelimella suoraan Tribuni-ohjelmistoon.
 • Voidaan tallentaa työntekijöiden työajat tarkasti ja automaattisesti, joka säästää aikaa ja rahaa.
 • Vähentää myös manuaalisen työn määrää ja viiveitä.

Hyviä syitä valita pilvipohjainen työajanseuranta

Pilvipohjaisen Tribuni-ohjelmiston käyttöön on useita hyviä syitä, kuten käyttöön ja ylläpitoon liittyvä joustavuus, kustannustehokkuus ja tietoturva.

 • Ohjelmistoa voidaan käyttää mistä tahansa, kunhan on internet-yhteys.
 • Palveluntarjoaja ylläpitää ohjelmistoa, eli päivitykset ja korjaukset tehdään automaattisesti, eikä niitä tarvitse tehdä itse.
 • Käyttöönotto on yleensä nopeaa ja helppoa. Ohjelmistoa ei tarvitse asentaa omalle tietokoneelle tai palvelimelle, vaan sitä käytetään suoraan selaimen kautta.
 • Pilvipohjaisen ohjelmiston käyttö on kustannustehokasta, koska yrityksen ei tarvitse investoida itse laitteisiin ja ohjelmistolisensseihin. Maksetaan vain kuukausimaksu käytetystä ohjelmistosta.
 • Pilvipohjainen ohjelmisto on hyvin suojattu ja turvallinen käyttää. Palveluntarjoaja huolehtii varmuuskopioinnista.

Tribuni helposti ja sujuvasti käyttöön

Tribuni sopii kaikenlaisille yrityksille, se on käytössä jo sadoilla tyytyväisillä asiakkailla ympäri maata. Pilvipohjainen toiminnanohjaus on turvallinen ja luotettava valinta yrityksesi toiminnan tehostamiseen.

Tribunia voit kokeilla ilmaiseksi 30 päivän kokeilujaksolla. Kokeilemalla Tribunia opit tietämään yrityksellesi sopivat tarpeelliset ominaisuudet. Tribunin peruspalvelumaksu on käyttäjäkohtainen kuukausimaksu, mikä laskutetaan kuukausittain jälkikäteen toteutuneen käyttäjämäärän mukaisesti. Hinta alkaen 55 €/käyttäjä/kuukausi.