Tribunin töiden hallinta ja työkalenteri

Tribunin työkalenteri auttaa pitämään töiden aikataulut hallinnassa ja ajanhallinnan tehokkaana. Tilaukset ja työtehtävät on helppo suunnitella tehtäväksi järjestelmällisesti, kun nähtävissä on kaikkien työntekijöiden ja tarvittavien työvälineiden saatavuus. Työkalenteri on tärkeä osa tehokasta ajanhallintaa ja auttaa järjestelemään ja priorisomaan työtehtäviä. Työkalenterin käyttö on helppoa ja selkeää ja se auttaa tehostamaan toimintaa.

Työkalenterin käyttö ja työaikakirjaukset

Tribunin työkalenterin avulla voidaan helposti seurata mitä työtehtäviä kukin työntekijä on tekemässä ja missä sijainnissa. Kalenterin kautta muodostetaan työntekijöille työmääräykset.

Työnjohto kirjaa töitä työntekijöille työntekijän kalenterin vapaisiin kohtiin ja tarvittaessa, esimerkiksi kiireelliseen tehtävään voi laittaa tekstiviestihälytyksen.

Työntekijä voi katsella kalenteriaan tietokoneen selaimella, älykännykällä tai työmääräys voidaan tulostaa ohjelmasta paperille. Työmääräykset voidaan lisäksi tulostaa yhdeltä päivältä tai pidemmältä ajalta kerralla.

Työkalenterin näkymät ja merkinnät

Kalenterin käyttöliittymässä on selkeä näkymä, johon työmerkintöjä lisätään. Kalenterissa on mahdollista käyttää erilaisia näkymiä esimerkiksi päivä-, viikko- ja kuukausinäkymät.

Kalenterimerkintään voidaan yhdistää tietty työtilaus. Yhteen tilaukseen voi liittyä useita kalenterimerkintöjä. Kaikki työhön liittyvät kalenterimerkinnät ovat näkyvissä tilauksen tiedoissa.

Eri vaiheissa olevat työt näkyvät kalenterissa eri väreillä, näin on kätevä seurata tilauksen vaiheita ja mahdollisesti muuttaa tilauksen aikataulua, jos esimerkiksi varaosa viipyy.

Tehtyyn kalenterimerkintään liittyen voidaan myös lähettää teksti- tai sähköpostiviestejä asiakkaalle tai työntekijälle. Viesteissä voidaan hyödyntää viestipohjia. Lue lisää Tribunin viestinnästä tästä.

Työajan leimaaminen ja työmääräykset

Työajan leimaamista varten ohjelmassa on oma leimaustyökalu työasemalla käytettäessä ja erillinen mobiilityöajanseuranta mobiilikäyttöä varten. Työmääräys voidaan myös tulostaa tarvittaessa ohjelmasta paperille.

Työmääräykset voidaan myös tulostaa yhdeltä päivältä tai pidemmältä ajanjaksolta kerralla. Tribunin työajanseurannan kautta voidaan kerätä työntekijöiden käyttämää työaikaa joko leimaamalla tai täyttämällä päivän työaika jälkikäteen. Työaika voidaan kirjata leimaamalla työ alkaneeksi ja päättää työ, kun työn tekeminen päättyy.

Tribunin työkalenteria on helppo ja selkeä käyttää

  • Kalenterin kautta voidaan yhdestä paikasta seurata ja hallita työntekijöiden töitä. Kuka tekee, mitä tekee ja missä tekee.
  • Toimisto-/myyntihenkilöt voivat kirjata uudet työtilaukset suoraan työntekijöiden kalenteriin.
  • Työntekijät näkevät omat kalenterinsa, niihin liittyvät asiakkaat ja työn tiedot omilla tunnuksillaan ja voivat hallita omaa kalenteriaan. Esimerkiksi ilmoittaa poissaolosta.
  • Kalenteriin voidaan merkitä poissaolot ja muut merkinnät töiden lisäksi. Poissaolo voi olla esimerkiksi loma, vapaapäivä, sairasloma tai muu poissaolo.
  • Tribunin kalenterimerkinnät voidaan synkronoida käyttäjän omaan Google kalenteriin, kalenterimerkintään siirretään Tribunista ajanvaraustiedot ja linkki työn tietoihin.
  • Työkalenteri on hyvä apu tavoitteiden asettamiseen ja edistymisen seurantaan.
  • Kalenterimerkintöjen värin perusteella voi seurata toimintasuunnitelman eri tehtävien suorittamista ja valmistumisen seurantaa.
  • Kalenterin avulla tehtäviä on kätevä asettaa tärkeysjärjestykseen.
  • Kalenterin avulla aikataulujen ja töiden suorittamisen määräaikojen seuraaminen helpottuu.

Ota Tribuni helposti ja sujuvasti käyttöön

Tribuni sopii kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille, se on käytössä jo sadoilla tyytyväisillä asiakkailla ympäri maata. Pilvipohjainen toiminnanohjaus on turvallinen ja luotettava valinta yrityksesi toiminnan tehostamiseen.

Tribunia voit kokeilla ilmaiseksi 30 päivän kokeilujaksolla, voit valita Tribunista ne ominaisuudet mitä tarvitset. Tribunin peruspalvelumaksu on käyttäjäkohtainen kuukausimaksu, mikä laskutetaan kuukausittain jälkikäteen toteutuneen käyttäjämäärän mukaisesti. Hinta alkaen 55 €/käyttäjä/kuukausi. Ota yhteyttä!